ထုံး (ကြမ္းစား) မေပါက္ေအာင္ (အာ၊ လ်ွာ)၊ က်န္းမာေရးနဲ႔လည္း ညီညြတ္ေအာင္ (တခ်ိဳ႕က အာဂ်ီႏိုမိုတိုေတြထည့္) ထုံးေဖာက္တဲ႔အခါ ဘလက္ေလဘယ္ (နာမည္ႀကီး စေကာ႔တ္ ဝီစကီ) တစ္ဇြန္း (လဖက္စားဇြန္း၊ ေယာက္ဂ်ိဳမဟုတ္) ထည့္ရပါတယ္ တဲ႔။ အႀကံေပးသူက အတည့္ေပးလား၊ အရြဲ႕ေပးလား မသိရေသးပါ။ ေျပာတဲ႔အသံကေတာ႔ တကယ္ေစတနာအစစ္နဲ႔ ေျပာတဲ႔အသံပဲ။
ထုံး (ကြမ္းစား) မေပါက္ေအာင္
in
ဇင္ေဝေသာ္,
တို႔တိ တို႔တိ
- on 4/25/2015
- No comments
ထုံး (ကြမ္းစား) မေပါက္ေအာင္ (အာ၊ လ်ွာ)၊ က်န္းမာေရးနဲ႔လည္း ညီညြတ္ေအာင္ (တခ်ိဳ႕က အာဂ်ီႏိုမိုတိုေတြထည့္) ထုံးေဖာက္တဲ႔အခါ ဘလက္ေလဘယ္ (နာမည္ႀကီး စေကာ႔တ္ ဝီစကီ) တစ္ဇြန္း (လဖက္စားဇြန္း၊ ေယာက္ဂ်ိဳမဟုတ္) ထည့္ရပါတယ္ တဲ႔။ အႀကံေပးသူက အတည့္ေပးလား၊ အရြဲ႕ေပးလား မသိရေသးပါ။ ေျပာတဲ႔အသံကေတာ႔ တကယ္ေစတနာအစစ္နဲ႔ ေျပာတဲ႔အသံပဲ။
Post a Comment